The Witcher, You ve Cobra Kai’ın yeni sezonları 2021’in son çeyreğinde yayınlanacak

1.574 Gösterim
21 Nisan 2021 20:31
The Witcher, You ve Cobra Kai’ın yeni sezonları 2021’in son çeyreğinde yayınlanacak

Covid-19 sebebiyle çekimleri birçok kez ertelenen, Netflix’in en ilgi çeken dizileri arasında yer alan The Witcher, You ve Cobra Kai, bu yılın son çeyreğinde yeni sezonlarıyla birlikte Netflix’e geri dönüyor.


Nisan ayının başlarında, Henry Cavill’ın Rivialı Geralt’a hayat verdiği The Witcher’ın Birleşik Krallık’taki ikinci sezon çekimlerinin bittiği duyurulmuştu. Dizinin 2. sezon çekimleri aslında 2020’nin Şubat ayında başlamıştı ancak Covid-19 sebebiyle prodüksiyon durdurulmuştu. Ağustos ayında çekimlerine tekrardan başlanmış ama birçok kişinin testinin pozitif çıkması sebebiyle çekimlere tekrardan ara verilmişti.

Caroline Kepness’in kitap serisinden uyarlanan You ise Ocak 2020’de 3. sezon onayını almıştı. Başrollerini Penn Badgley ve Victoria Pedretti’nin paylaştığı dizinin çekimlerine yine Covid-19 sebebiyle ara verilmiş ve Los Angeles’ta çekilen dizinin çekimlerine 2020’nin Aralık ayında devam edilmişti.

Kadrosunda Ralph Macchio, Jacob Bertrand ve Martin Kove gibi isimlerin olduğu Cobra Kai’nin 4 .sezon çekimlerine ise 2021’in şubat ayında başlandığı belirtiliyor. Karate Kid filmlerinin devamı niteliğinde olan ve ilk olarak YouTube üzerinde izleyiciyle buluşan dizi, 1984 yılındaki büyük All Valley Karate Turnuvası’nda yaşananlardan sonra Johnny ile Daniel arasındaki rekabetin 30 yıl sonra tekrardan kızışmasını konu alıyor.

 

Chris Hemsworth'ün başrolünde yer aldığı Escape from Spiderhead ve Gal Gadot ile Ryan Reynolds'ın başrollerini paylaştığı Red Notice ile aynı çeyrekte yayınlanması beklenen dizilerin tam yayınlanma tarihleri henüz belli değil. 

 

Kaynaklar: deadline, techradar, whats-on-netflix

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.