The Witcher'ın Birleşik Krallık'taki 2. sezon çekimleri tamamlandı

2.175 Gösterim
5 Nisan 2021 18:40
The Witcher'ın Birleşik Krallık'taki 2. sezon çekimleri tamamlandı

Netflix'in, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin aynı isimli kitap serisinden uyarladığı The Witcher’ın Birleşik Krallık'ta gerçekleştirilen 2. sezon çekimleri tamamlandı.


The Witcher'ın, Birleşik Krallık’ta çekilmesi planlanan sahnelerin prodüksiyon aşaması Netflix için zorlu bir süreç oldu çünkü COVID-19 sebebiyle çekimler birçok kez durduruldu. Dizinin idari yapımcısı Lauren Schmidt Hissrich’in bu konuyla alakalı yaptığı açıklama şöyle;

 

“The Wicher’ı burada, Birleşik Krallık’ta çekmek harika bir deneyimdi. Fountains Abbey, Blea Tarn, Hodge Close, Frensham Ponds ve tabii ki konforlu evimiz Arborfield Stüdyoları gibi bölgelerde çekimler yaptık. Bu tür eşi benzeri görülmemiş ve karmaşık bir iş için en yetenekli, tutkulu ve deneyimli Britanyalı isimleri bir araya getirdik. Şimdi ise prodüksiyon süreci bir hayli zor geçen bu sahnelerin izleyiciyle buluşması için sabırsızlanıyoruz."

 

 

2. sezonunda Geralt’ın Ciri’yi evine, yani Kaer Morhen’e sağ salim getirmesini izleyeceğimiz dizinin kadrosu Henry Cavill, Freya Allan ve Anya Chalotra gibi isimlerden oluşuyorken bu sezon diziye Kim Bodnia, Cassie Clare, Liz Carr, Graham McTavish, Kevin Doyle, Simon Callow ve Chris Fulton gibi isimler dahil oldu. Bununla beraber dizinin yönetmen ekibi kadrosunda Stephen Surjik, Sarah O’Gorman, Ed Bazalgette ve Louise Hooper gibi isimler de yer alacak.

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.