The Sandman dizisinin yayın tarihi yayınlanan fragmanla açıklandı

3.814 Gösterim
7 Haziran 2022 10:53
The Sandman dizisinin yayın tarihi yayınlanan fragmanla açıklandı

Neil Gaiman imzalı DC çizgi romanı The Sandman'in dizi uyarlamasının yayın tarihi yayınlanan fragmanla duyuruldu. Başrolünde Tom Sturridge'ın yer aldığı dizi, 5 Ağustos'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


Neil Gaiman'nın 1989-1996 yılları arasında basılan ve zamanın başlangıcından beri var olan 7 "Endless" kardeşin (Dream, Destiny, Death, Desire, Despair, Delirium, Destruction) hikâyesini Dream (Düş)'i merkezine alarak anlatan çizgi roman serisi The Sandman'in dizi uyarlamasından fragman yayınlandı. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak olan dizi, 5 Ağustos'tan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Daha önce sinema ve televizyona taşınma girişimleri defalarca sonuçsuz kalan çizgi romanın ilk iki cildi Preludes and Nocturnes (Düş Müziği) ve The Doll’s House (Bebek Evi) ile üçüncü cildi Dream Country (Düş Ülke)'nin ilk yarısına sadık kalarak günümüze uyarlanan dizide Morpheus, Kai’ckul, Sandman gibi isimlerle de bilinen Dream (Düş)'e Tom Sturridge hayat verirken Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Jenna Coleman, Boyd Holbrook, David Thewlis, Gwendoline Christie, Joely Richardson, Charles Dance, Stephen Fry, John Cameron Mitchell, Niamh Walsh, Sanjeev Bhaskar ile Merv Pumpkinhead'i seslendiren Mark Hamill gibi isimler ona eşlik ediyor.

 

Dizinin konusu şöyle;

 

Gözlerimizi kapatıp uykuya daldığımızda bizi bambaşka bir dünya bekler. Rüyalar Âlemi denen bu yerde Düşler Lordu Sandman, en derindeki tüm korkularımızı ve fantezilerimizi şekillendirir. Ancak Düş beklenmedik şekilde yakalanıp yüz yıl boyunca tutsak edilince, yokluğu hem rüyalar âlemini hem de gerçek dünyayı sonsuza dek değiştirecek bir dizi olayı tetikler. Düş, düzeni yeniden sağlamak için farklı dünyalarda ve zamanlarda seyahat ederek sonsuz varlığı sırasında yaptığı hataları telafi etmeye çalışır. Bu yolculuk sırasında hem eski dost ve düşmanlarıyla tekrar karşılaşır hem de kozmik ve insani yeni varlıklarla tanışır.

 

5 Ağustos'tan itibaren Netflix ekranlarında yerini alacak olan The Sandman'in fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.