The Last of Us dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

1.723 Gösterim
5 Aralık 2022 14:10
The Last of Us dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

The Last of Us'ın dizi uyarlamasından yeni bir fragman yayınlandı. Dizi, 15 Ocak 2023'te HBO Max'te izleyiciyle buluşacak.


Playstation'ın popüler oyunlarından The Last of Us'ın yaratıcısı Neil Druckman'ın, Chernobyl'in Emmy ödüllü yaratıcısı Craig Mazin'in birlikte yazıp yürütücü yapımcılığını üstlendiği HBO dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Modern uygarlığın yok oluşunun 20 yıl sonrasında hayatta kalmayı başarmış olan Joel'in, 14 yaşındaki Ellie'yi bir karantina bölgesinden kaçırmak için tutulmasıyla yaşananları konu alan dizinin dokuz bölümden oluşacak ilk sezonu, 15 Ocak'ta başlayacak.

 

Küçük bir iş olarak başlayıp ikilinin ABD'yi boydan boya geçmesi gereken acımasız bir maceraya dönüşen yolculuğu anlatan dizide Joel ve Ellie karakterlerine hayat veren Pedro Pascal ve Bella Ramsey'e Gabriel Luna, Anna Torv, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman, Melanie Lynskey, Storm Reid, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Lamar Johnson, Keivonn Woodard, Graham Greene, Elaine Miles, Ashley Johnson, Troy Baker gibi isimler eşlik ediyor.

 

15 Ocak 2023'ten itibaren HBO Max ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan The Last of Us'ın yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.