Craig Mazin

Craig Mazin

Doğum Bilgisi

8 Nisan 1971

Yaş

49


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Avcı Kış Savaşı 22 Nisan 2016
UIP Türkiye 306.080 3.520.747
Warner Bros. Türkiye 421.424 4.377.506
Kimlik Hırsızı 10 Mayıs 2013
UIP Türkiye 12.203 143.013
Felekten Bir Gece Daha 3 Haziran 2011
Warner Bros. Türkiye 316.461 3.361.913
En Süper Kahraman 6 Haziran 2008
UIP Türkiye 76.266 605.263
Korkunç Bir Film 4 4 Ağustos 2006
UIP Türkiye 176.521 1.194.886
Korkunç Bir Film 3 20 Şubat 2004
A&P Filmcilik 44.353 305.422