Melanie Lynskey

Melanie Lynskey


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Korku Tüneli 14 Temmuz 2017
Kurmaca Film 9.372 93.904
Aşk Vizesi 22 Mayıs 2015
Pinema 8.374 101.048
Tiglon 1.640 13.943
İlk ve Son Aşkım 14 Eylül 2012
Tiglon 27.058 281.372
Kazananlar Kulübü 22 Temmuz 2011
Tiglon 9.572 96.524
Uzaklara Gidelim 26 Mart 2010
Chantier 6.051 62.031
Aklı Havada 15 Ocak 2010
UIP 54.728 620.741
Warner Bros. 19.474 177.445
UIP 58.529 315.785
Çıtır Kızlar 8 Aralık 2000
UIP 167.103 381.825