The Godfather'ın yapım sürecini konu alan The Offer dizisinden fragman yayınlandı

3.667 Gösterim
2 Şubat 2022 11:20
The Godfather'ın yapım sürecini konu alan The Offer dizisinden fragman yayınlandı

The Godfather'ın sancılı yapım sürecini konu alan dizi The Offer'dan ilk fragman yayınlandı. 10 bölümlük mini dizi, 28 Nisan 2022'den itibaren Paramount+'ta yayınlanacak.


Sinema tarihinin en büyük klasiklerinden biri olan The Godfather'ın sancılı yapım sürecini, Hollywood'un ünlü yapımcılarından olan Albert S. Ruddy'yi ve onun filmi yapma girişimlerini merkeze alarak anlatacak olan The Offer dizisinden fragman yayınlandı. 10 bölümden oluşacak olan mini dizi, 28 Nisan 2022'den itibaren Paramount+'ta yayınlanacak.

 

The Offer'da; Mario Puzo'nun kitabının film uyarlamasını yapma girişimlerinde bulunan yapımcı Albert S. Ruddy'ye Miles Teller hayat verirken, Francis Ford Coppola'yı Dan Fogler, Marlon Brando'yu Justin Chambers, Mario Puzo'yu Patrick Gallo, Al Pacino'yu ise Anthony Ippolito canlandıracak. Senaryosu The Player (Oyuncu) filmiyle Oscar adaylığı bulunan ve son olarak Escape at Dannemora'nın yaratıcılığını yapan Michael Tolkin tarafından yazılan dizinin önemli karakterlerinden Robert EvansMatthew Goode, Joe Colombo'yu Giovanni Ribisi, Bettye McCart'ı ise Juno Temple oynayacak. 

 

10 bölümlük mini dizinin ilk 3 bölümü 28 Nisan'da aynı anda gösterime girdikten sonra kalan 7 bölüm birer hafta arayla perşembe günleri Paramount+'ta yayınlanacak. The Offer dizisinden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.