The Gentlemen'ın dizi uyarlamasının kadrosu şekilleniyor

4.769 Gösterim
4 Kasım 2022 11:19
The Gentlemen'ın dizi uyarlamasının kadrosu şekilleniyor

Theo James, Guy Ritchie'nin aynı adlı filminden uyarlanan The Gentlemen dizisinin başrolünü üstlendi. Netflix'te ekrana gelecek dizinin kadrosunda Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Giancarlo Esposito, Peter Serafinowicz ve Vinnie Jones gibi isimler yer alacak. 


Türkiye'de Şubat 2020'de vizyona giren 2019 yapımı The Gentelmen filminden uyarlanan aynı adlı dizinin başrolünü Theo James üstlendi. Oyuncu kadrosunda Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Colin Farrell, Jeremy Strong, Henry Golding ve Hugh Grant gibi isimler yer aldığı Guy Ritchie imzalı film, 22 milyon dolarlık bütçeye karşılık 115 milyon doların biraz üzerinde hasılat elde etmişti. Netflix, filmin yapım şirketi Miramax'in dizi uyarlaması projesine geçtiğimiz mart ayında yeşil ışık yakarak dahil olmuştu. 

Filmin sonrasında geçecek olan dizi, James'in canlandırdığı Eddie Halstead karakterinin babasının vefatının ardından kendisine miras kalan mülkün efsanevi Michael Pearson'a ait marihuana imparatorluğuyla ilişkili olduğunu keşfetmesiyle yaşananlara odaklanacak. Prodüksiyonu önümüzdeki hafta Londra'da başlayacak olan dizide Theo James'e Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Giancarlo Esposito, Peter Serafinowicz ve Vinnie Jones gibi isimler eşlik edecek.

 

Matthew Read'le birlikte pilot senaryoyu yazan Ritchie, ilk iki bölümü yönetecek ve filmdeki yapımcılarından Ivan Atkinson, Marn Davies ve Bill Block ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını yapacak. Uyumsuz (Divergent) film üçlemesinde Tobias "Four" Eaton karakterine hayat vermesiyle tanınan Theo James, şu anda HBO'nun The White Lotus dizisinin 2. sezonunda Cameron Sullivan karakterine hayat veriyor. James ayrıca 2022 yapımı dönem draması Mr. Malcolm's List'te de rol almıştır.

Kaynak: Deadline, Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.