Hugh Grant

Hugh Grant

Doğum Bilgisi

9 Eylül 1960

Yaş

60


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
The Gentlemen 14 Şubat 2020
CJ Entertainment Turkey 67.074 1.593.504
Ayı Paddington 2 24 Kasım 2017
CGV Mars D. 96.436 1.208.009
Florence 23 Aralık 2016
Bir Film 20.478 327.897
Kod Adı: U.N.C.L.E. 28 Ağustos 2015
Warner Bros. Türkiye 140.653 1.763.941
Çapkın Profesör 19 Aralık 2014
Pinema 16.685 268.510
Bulut Atlası 26 Ekim 2012
Chantier 267.181 3.224.182
Morganlar Nerede? 22 Ocak 2010
Warner Bros. Türkiye 43.096 477.628
Söz ve Müzik 23 Mart 2007
Warner Bros. Türkiye 183.790 1.685.391
UIP Türkiye 256.918 1.843.609
Aşk Her Yerde 23 Ocak 2004
UIP Türkiye 270.024 1.844.800
Aşka İki Hafta 28 Şubat 2003
Warner Bros. Türkiye 335.203 1.727.500
Bir Erkek Hakkında 13 Eylül 2002
UIP Türkiye 133.506 624.544
UIP Türkiye 348.954 1.279.763
Belalı Aşk 14 Ocak 2000
Warner Bros. Türkiye 253.842 496.164
Aşk Engel Tanımaz 15 Ekim 1999
A&P Filmcilik 540.068 880.972
Dehşet Sınırı 10 Ocak 1997
Özen Film - -
Restorasyon 2 Ağustos 1996
Film Pop - -
Aşk ve Yaşam 12 Nisan 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Dokuz Ay 12 Ocak 1996
Özen Film 278.367 47.678
Sirenler 24 Şubat 1995
Özen Film - -
Dörrt Nikah Bir Cenaze 16 Eylül 1994
Standard Film - -
Acı Ay 25 Aralık 1992
Avşar Film - -