The Current War'da Nikola Tesla rolü için konuşulan isim: Nicholas Hoult

3.684 Gösterim
5 Ekim 2016 13:18
The Current War'da Nikola Tesla rolü için konuşulan isim: Nicholas Hoult

Benedict Cumberbatch'in Thomas Edison'a, Michael Shannon'ın George Westinghouse'a hayat vereceği The Current War'da, ünlü fizikçi ve mucit Nikola Tesla'yı canlandırması için Nicholas Hoult ile görüşüldüğü açıklandı.


Ben, Earl ve Ölen Kız (Me and Earl and the Dying Girl) ile dikkat çeken Alfonso Gomez-Rejon'un yöneteceği ve 1880'lerdeki elektriğin sistematik dağıtımı için iki mucit arasında cereyan eden mücadeleyi anlatacak olan The Current War'da, ünlü mucit Nikola Tesla'yı canlandırması için Nicholas Hoult ile görüşüldüğü açıklandı.

1880'lerde Amerika'da elektriğin yaygın dağıtımı için doğru akımı (DC) uygulamak isteyen Thomas Edison ile Avrupa'da denediği alternatif akımı (AC) Amerika'ya da getirmek isteyen George Westinghouse arasındaki "akım savaşları"nı ele alacak olan filmde, Thomas Edison'a Benedict Cumberbatch, George Westinghouse'a Michael Shannon hayat verecek. Ana odak olarak bu iki mucidin mücadelesi yer alacakken, günümüzde bile bir popülerliğini sürdüren Edison-Tesla fenomeni de filmde kendine yer bulacak gibi duruyor. Tesla rolü için yakın dönemin öne çıkan genç oyuncularından Nicholas Hoult ile görüşmeler sürüyor. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.