Ted Lasso’nun 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı

2.304 Gösterim
22 Haziran 2021 12:20
Ted Lasso’nun 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı

Jason Sudeikis’in başrolünde yer aldığı Ted Lasso’nun 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. 2. sezonu, 23 Temmuz’da Apple TV+ üzerinde yayınlanacak olan dizinin yeni sezonunda kadroya Sarah Niles dahil oldu.


We’re the Millers, Horrible Bosses ve Hall Pass gibi yapımlarla tanıdığımız başarılı komedyen Jason Sudeikis’in yaratıcı ve senarist ekibinde yer aldığı dizi, daha önce hiç futbol deneyimi olmayan, optimist ve sıcakkanlı bir Amerikan futbolu koçu Ted Lasso’nun ansızın İngiltere Premier Ligi’nde zor zamanlar geçiren bir futbol kulübüne antrenör olarak atanmasını ve ardından yaşananları konu alıyor. Dizide Jason Sudeikis’e, Hannah Waddingham ve Juno Temple gibi isimler eşlik ediyorken yeni sezonda  kadroya I May Destroy You ve London Bouvelard gibi yapımlarda yer almış Sarah Niles da dahil oldu.

 

Jason Sudeikis’in Altın Küre ödülünü aldığı dizinin ikinci sezonundan ilk fragman nisan ayında yayınlanmıştı. Her bölümü yaklaşık 30 dakika süren dizinin ikinci sezonunun 23 Temmuz’da yayınlanması bekleniyor. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.