Jason Sudeikis'li Ted Lasso’dan ikinci sezon fragmanı yayınlandı

1.723 Gösterim
21 Nisan 2021 15:35
Jason Sudeikis'li Ted Lasso’dan ikinci sezon fragmanı yayınlandı

Apple+’ın ilk sezonuyla övgü toplayan dizisi Ted Lasso’nun ikinci sezonundan fragman yayınlanmasıyla birlikte yeni sezonun yayın tarihinin 23 Temmuz olduğu açıklandı.


Jason Sudeikis’in senaryoyu kaleme alan isimler arasında olduğu Ted Lasso'nun kadrosunda Hannah Waddingham, Juno Temple gibi isimler yer alıyor. İlk sezonu izleyici tarafından çok beğenilen dizinin her bölümü yaklaşık 30 dakika sürüyor.

 

Jason Sudeikis’in Altın Küre ödülüne layık görüldüğü dizi, Ted Lasso adlı, daha önce futbolda hiçbir antrenörlük deneyimi olmayan, optimist ve sıcakkanlı bir Amerikan futbolu koçu olan Ted Lasso'nun, sürpriz bir şekilde İngiltere Premier Lig'de zor dönemler yaşayan bir kulübün antrenörü olarak göreve getirilmesi sonrası yaşananları konu ediniyor. İngiliz-Amerikan ortak yapımı dizi, Waddingham’ın En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldüğü 2021 Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri’nde aday olduğu her dalda ödül kazandı. Bununla beraber dizinin ikinci sezonunda kadroya I May Destroy You, Rocks ve London Boulevard gibi yapımlarda yer almış Sarah Niles da dahil oldu.

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.