Taylan Biraderler imzalı Azizler filmi, Netflix'te yayınlanacak

4.844 Gösterim
20 Ekim 2020 16:20
Taylan Biraderler imzalı Azizler filmi, Netflix'te yayınlanacak

Taylan Biraderlerin oyuncu kadrosunda Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan, Fatih Artman, İrem Sak gibi isimlerin yer aldığı yeni filmi Azizler, 8 Ocak'tan itibaren Netflix'te yayınlanacak.


Yağmur Taylan ve Durul Taylan'ın merakla beklenen yeni filmi Azizler de Netflix'in yolunu tuttu. Berkun Oya'nın kaleme aldığı film, 8 Ocak'tan itibaren Netflix'te yayınlanacak.

 

Oyuncu kadrosunda Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan, Fatih Artman, İrem Sak gibi isimlerin yer aldığı Azizler'in konusu ise şöyle:

 

Gençlik yıllarının artık sonuna gelen Aziz, hayatından hiç memnun değildir. Yıllardır sevmediği bir işte çalışmaktadır ve gençliğinde kendisi için kurduğu mesleki hayallerden oldukça uzaktır. Sevgilisi Burcu ile dört yıldır süren ilişkisinin ise artık sonlanması gerektiğini fark eder… Yalnız kalmaya, kendisiyle vakit geçirmeye, özgürleşmeye duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Sonunda, en çaresiz anında, karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar, ancak Aziz’in tehlikeli bir yalan söylemesi ve bu yalanı sürdürmesi gerektirmektedir. Katlanmak zorunda kalacağı sonuçlar, Aziz’in hayatını büsbütün değiştirecektir.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.