Susanne Bier'in yönetmen koltuğunda oturduğu Bird Box'tan yeni fragman!

3.221 Gösterim
12 Aralık 2018 11:42
Susanne Bier'in yönetmen koltuğunda oturduğu Bird Box'tan yeni fragman!

Susanne Bier'in yönetmen koltuğunda oturduğu Bird Box'tan yeni fragman yayınlandı.


Josh Malerman'ın aynı adlı romanından uyarlanan Bird Box'ın başrolünde Akademi ödüllü Sandra Bullock yer alırken kadrosunda Sarah PaulsonRosa SalazarTom HollanderJohn Malkovich ve Trevante Rhodes gibi isimler yer alıyor. Arrival ile Oscar adaylığına layık görülen Eric Heisserer'in senaryosunu kaleme aldığı filmin konusu ise şu şekilde:

 

Gizemli bir güç, dünya nüfusunun büyük bir kısmını yok edince geriye tek bir gerçek kalır: Onu görürsen, kendini öldürürsün. Bilinmezliklerle dolu bir yola giren Malorie; aşkı, umudu ve yeni bir hayata başlama fırsatını bulsa da işler istediği gibi gitmez. Şimdi, iki küçük çocukla birlikte sığınabilecekleri tek yere doğru tehlikeli bir nehir boyunca kaçmak zorundadır. Hayatta kalmak için çok tehlikeli bu iki günlük yolculuğu gözleri kapalı halde tamamlamaları gerekecektir.

 

Usta yönetmen Sussane Bier'in yönetmen koltuğuna oturduğu Bird Box, 21 Aralık 2018 tarihinde Netflix'te gösterime girecek. Filmden yayınlanan Türkçe altyazılı yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.