Suicide Squad'ın devam filminde Will Smith'in yerine düşünülen isim Idris Elba!

3.715 Gösterim
7 Mart 2019 13:55
Suicide Squad'ın devam filminde Will Smith'in yerine düşünülen isim Idris Elba!

Will Smith'in ayrılmak durumunda kaldığı Suicide Squad'ın devam filminde, Smith'in ilk filmdeki karakteri Deadshot'ı canlandırması için Idris Elba ile görüşülüyor.


Dünya genelinde yaklaşık $747 milyon hasılat elde etmiş olan Suicide Squad'ın devam filminin ekibinde sirkülasyon devam ediyor. Daha önce, ilk filmi yöneten David Ayer'ın yerine Guardians of the Galaxy serisinin arkasındaki isim olan fakat pedofili, istismar gibi konular üzerine yaptığı sosyal medya paylaşımları gün yüzüne çıktıktan sonra seriden ilişiği kesilen James Gunn'ın geçtiği açıklanmıştı. Kısa bir süre önce ise, ilk filmde Deadshot karakterine hayat veren Will Smith'in takvim uyuşmazlığı sebebiyle devam filminden ayrıldığı belirtilmişti.

 

Variety'nin haberine göre adı The Suicide Squad olarak belirlenen devam filminde Smith'in yerine Idris Elba'nın geçmesi konusunda Warner Bros. ve ünlü oyuncu anlaşma sağlamak üzere. Margot Robbie, Jared Leto gibi isimlerin devam filminde karakterlerine dönüp dönmeyeceği henüz kesinlik kazanmadı. Filmin planlanan vizyon tarihi ise 06 Ağustos 2021.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.