David Ayer

David Ayer


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. Türkiye 956.706 12.002.722
Fury 24 Ekim 2014
Pinema 248.803 3.208.996
Sabotaj 2 Mayıs 2014
UIP Türkiye 17.898 191.879
Tehlikeli Takip 21 Eylül 2012
Pinema 16.340 189.158
Sokağın Kralları 11 Nisan 2008
Özen Film 84.806 694.657
Acımasız Hayat 17 Kasım 2006
UIP Türkiye 16.415 126.162
Özel Tim 5 Aralık 2003
Warner Bros. Türkiye 120.587 716.810
İlk Gün 14 Aralık 2001
Warner Bros. Türkiye 149.883 547.297
Hızlı ve Öfkeli 2 Kasım 2001
UIP Türkiye 179.788 554.328
U-571 3 Kasım 2000
A&P Filmcilik 33.161 76.710