Succession'ın 3.sezon kadrosuna Adrien Brody dahil oldu

2.628 Gösterim
6 Mayıs 2021 12:48
Succession'ın 3.sezon kadrosuna Adrien Brody dahil oldu

Çekimlerine New York'ta devam edilen Altın Küre ve Emmy ödüllü dizi Succession'ın 3.sezon kadrosuna Alexander Skarsgård'ın kadroya dahil olduğunun duyurulmasından hemen sonra Adrien Brody de dahil oldu. 


Kadrosunda; Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Hiam Abbas, Nicholas Braun gibi isimler olan Succession, 7 kıtada bir medya imparatorluğu yöneten Logan Roy ve ailesinin birbirileri arasında yaşadıkları çatışmayı konu ediniyor.

Brody'nin yer alacağı ikinci HBO projesi olan dizinin 2. sezon finalinde Brian Cox'ın hayat verdiği Logan Roy oğlu Kendall tarafından pusuya düşürülmüştü.  Dizinin yeni sezonunda ise geçtiğimiz günlerde kadroya dahil olduğu duyurulan Alexander Skarsgård, başarılı olduğuda kadar tartışmalara da sebep olan teknoloji dehası Lukas Matsson'a hayat veriyorken Adrien Brody, konuk oyuncu olarak Waystar savaşında önemli bir rol oynayan aktivist  milyarder Josh Aaronson'ı canlandırıyor olacak. 

 

The Pianist filmindeki performansıyla Oscar ödülü kazanan ve En İyi Erkek Oyuncu dalında en genç yaşta ödül alan oyuncu unvanını taşıyan Amerikalı aktör son olarak Marilyn Monroe'nun hayatının anlatıldığı Blonde isimli projede yer almıştı.

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.