Alexander Skarsgård, Succession’ın 3.sezon kadrosuna dahil oldu

3.626 Gösterim
4 Mayıs 2021 17:55
Alexander Skarsgård, Succession’ın 3.sezon kadrosuna dahil oldu

Emmy ve Altın Küre ödüllü dizi Succession’ın 3. sezonunda kadroya Alexander Skarsgård dahil oldu. Ünlü oyuncu, başarılı olduğu kadar tartışmalı bir teknoloji dâhisi Lukas Matsson’a hayat verecek.


Alexander Skarsgård, HBO'nun sevilen dizisi Succession'ın 3. sezonunda teknoloji dehası ve CEO’su olan başarılı iş insanı Lukas Matsson adlı karaktere hayat veriyor olacak. Mevcut kadrosunda Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Hiam Abbas, Nicholas Braun gibi güçlü isimler olan Succession, 7 kıtada bir medya imparatorluğu yöneten Logan Roy ve ailesinin birbirileri arasında yaşadıkları çatışmayı konu ediniyor.

 

HBO yapımlarında görmeye alışık olduğumuz Skarsgård, Big Little Lies’daki performansıyla Altın Küre ve Emmy ödüllerine layık görülmüştü. Daha önce True Blood ve Generation Kill gibi HBO dizilerinde de rol almış olan İsveçli oyuncu, son olarak Godzilla vs. Kong'da yer almıştı.

 

Succession’ın 3. sezonunun çekimlerine normalde 2021’in ilk aylarında başlanması planlanıyordu ancak birçok yapım gibi COVID-19 sebebiyle dizinin çekimleri ertelenmişti. Şu anda ise çekimlere New York’ta devam ediliyor.

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.