Steven Spielberg'in merakla beklenen bilim kurgu filmi Ready Player One'dan yeni fragman!

6.191 Gösterim
16 Şubat 2018 16:10
Steven Spielberg'in merakla beklenen bilim kurgu filmi Ready Player One'dan yeni fragman!

Steven Spielberg'in yönetmenliğini üstlendiği, Ernest Cline'ın eserinden sinemaya uyarlanan Başlat: Ready Player One'dan vizyonu öncesi son bir fragman yayınlandı.


Steven Spielberg, En İyi Film Oscar adayı olan The Post'tan sonra arayı fazla uzatmayıp yeni filmi Başlat: Ready Player One ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ernest Cline'ın aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanan ve Spielberg'in birçok önemli esere imza attığı bilim kurgu türünde olan filmin oyuncu kadrosunda Tye SheridanOlivia Cooke, Ben MendelsohnHannah John-Kamen, Lena Waithe, T. J. Miller, Simon Pegg ve Mark Rylance gibi isimler yer alıyor. 30 Mart 2018 tarihinde gösterime girecek olan filmden vizyonu öncesi son fragmanı da yayınlandı.

Yıl 2045, Dünya kaos ve yok olmanın eşiğinde. İnsanlar kurtuluşu, eksantrik ve muhteşem James Halliday’in yarattığı, büyüyen sanal gerçeklik evreni OASIS’te bulurlar. Halliday öldüğünde büyük servetini OASIS’te sakladığı dijital paskalya yumurtasını bulan insana devredeceği için, tüm Dünya rekabet dolu bir yarışmaya girer. Hiç şans verilmeyen genç kahraman Wade Watts de bu yarışmaya katılmaya karar verir ve kendini gizemin, tehlikenin, keşfin fantastik evreninde, zorlu bir hazine avında bulur.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.