Showtime'ın yeni dizisi Yellowjackets'tan yeni fragman yayınlandı

3.733 Gösterim
28 Ekim 2021 16:23
Showtime'ın yeni dizisi Yellowjackets'tan yeni fragman yayınlandı

Showtime'ın merakla beklenen yapımı Yellowjackets'tan yeni bir fragman yayınlandı. Dizi, 14 Kasım'da izleyiciyle buluşacak.


Yellowjackets, son derece yetenekli oyunculardan oluşan bir lise kız futbol takımının uçağının Kanada'nın el değmemiş ormanlarında yaşadığı kaza sonrası hayatta kalanların başlarından geçen olayları konu ediniyor. Kaza sonrası ormanda yaşanan hayatta kalma mücadeleleri ve olayın 25 yıl sonrasında günümüzde bir araya gelen kazazedelerin psikolojik durumları arasında gidip gelen dizi, Shauna, Taissa, Misty ve Natalie adlı dört arkadaşa odaklanıyor. 

 

Shauna karakterinin gençliğini Sophie Nelisse, yetişkin halini Melanie Lynskey; Taissa karakterinin gençliğini Jasmin Savoy Brown, yetişkin halini Tawny Cypress; Misty karakterinin gençliğini Samantha Hanratty, yetişkin halini Christina Ricci; Natalie karakterinin gençliğini Sophie Thatcher, yetişkin halini Juliette Lewis canlandırırken, oyunculara Ella Purnell, Steven Krueger, Amy Okuda ve Warren Kole gibi isimler eşlik ediyor. 

 

İlk sezonunu 10 bölümden oluşan ve Karyn Kusama tarafından yönetilen ilk bölümü 14 Kasım'da ekranlara gelecek olan dizinin kalan bölümleri haftalık olarak yayınlanacak.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.