Juliette Lewis

Juliette Lewis


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ma 31 Mayıs 2019
UIP Türkiye 22.854 394.174
Afili Aynasızlar 17 Eylül 2004
UIP Türkiye 25.765 174.077
Kabus (2004) 2 Ocak 2004
UIP Türkiye 88.617 561.582
Yeter 11 Ekim 2002
Warner Bros. Türkiye 118.564 523.086
Diğer Kızkardeş 24 Eylül 1999
UIP Türkiye 13.989 22.983
Günlük 11 Eylül 1998
Pinema 54.853 54.928
Akşam Yıldızı 16 Mayıs 1997
Avşar Film - -
Warner Bros. Türkiye - -
Tuhaf Günler 26 Nisan 1996
UIP Türkiye - -
Katil Doğanlar 23 Aralık 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Kalifornia 17 Haziran 1994
Standard Film - -
Aşk Bir Fahişedir 25 Şubat 1994
Standard Film - -
Kocalar Ve Karılar 18 Haziran 1993
Warner Bros. Türkiye - -
Korku Burnu 17 Nisan 1992
UIP Türkiye - -