Christina Ricci

Christina Ricci

Doğum Bilgisi

12 Şubat 1980

Yaş

40


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Diriliş (2010) 27 Ağustos 2010
Tiglon 30.851 276.648
Lanet 6 Mayıs 2005
Warner Bros. 70.539 418.344
Cani 13 Şubat 2004
Warner Bros. 69.054 442.582
Erkeğin Gözyaşları 28 Aralık 2001
Özen Film 56.428 225.544
Kutsanmış Çocuk 20 Nisan 2001
Warner Bros. 106.124 255.505
Özen Film 20.312 33.168
Hayalet Süvari 14 Nisan 2000
UIP 174.091 322.219
Buz Fırtınası 27 Şubat 1998
Umut Sanat 27.298 18.444
Bağlılık Yemini 17 Mayıs 1996
Umut Sanat - -
Sevimli Hayalet 8 Eylül 1995
UIP 377.779 49.455
Addams Ailesi 2 14 Ocak 1994
UIP - -
Deniz Kızları 21 Haziran 1991
Warner Bros. - -
Sen Nereden Çıktın 7 Haziran 1991
UIP - -