Scarlett Johansson'lu Black Widow filmi geliyor!

6.422 Gösterim
11 Ocak 2018 11:20
Scarlett Johansson'lu Black Widow filmi geliyor!

Marvel Sinematik Evreni, sevilen kahramanı Black Widow için sonunda solo film hazırlıklarına başladı.


Scarlett Johansson'ın hayat verdiği Black Widow karakteri çizgi roman sayfalarından beyaz perdeye taşındığı günden beri Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen kahramanlarından biri oldu. Evrendeki birçok karakterin solo filmiyle izleyici karşısına çıkmaya başladığı dönemlerde Black Widow ile ilgili ufukta herhangi bir solo film projesi olmaması belki de Marvel'ın aldığı en büyük eleştiriydi.

 

Variety'de yer alan habere göre, Marvel sonunda Black Widow karakterinin solo filmi için hazırlıklara başladı. Şu an geliştirme aşamasında olan proje için şirket resmi onay vermemiş olsa da, Brie Larson'un canlandıracağı Captain Marvel filmiyle Marvel'ın kadın karakterlere yönelik tutumunu değiştirme politikası göz önüne alındığında bu solo filmin resmi onay alması oldukça söz konusu gözüküyor. 

 

Söylentilere göre henüz adı belli olmayan filmin senaryosu ise TiMER filmiyle tanınan Jac Schaeffer'a emanet olacak. Marvel'ın başındaki isim Kevin Feige, Black Widow filmi için yaptığı bazı görüşmeler sonrasında projenin senaryosu için, 2018 yılında vizyona girecek Nasty Women filminin senaristi Jac Schaeffer'da karar kılmış gibi görünüyor. Nasty Women'ın başrolünde yer alan Anne Hathaway filmin senaristi Schaeffer'dan övgüyle söz ederken, solo Black Widow filmiyle Schaeffer ilk kez bir Marvel prodüksiyonunda yer almış olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.