Frances McDormand, Sarah Polley'in yöneteceği Women Talking'in başrolünde yer alacak

1.720 Gösterim
18 Aralık 2020 13:00
Frances McDormand, Sarah Polley'in yöneteceği Women Talking'in başrolünde yer alacak

Nomadland filmindeki performansıyla yeniden övgülerin odağında olan usta oyuncu Frances McDormand, Sarah Polley'nin 2018 yılında yayımlanan Women Talking romanından uyarlayıp yönetmenliğini üstleneceği filmin başrolünde yer alacak.


Venedik ile Toronto film festivallerinin en prestijli ödülüne layık görülen ilk yapım olan Chloé Zhao imzalı Nomadland filmindeki performansıyla yeniden adından söz ettiren Frances McDormand, yapımcılığını da üstleneceği Women Talking uyarlamasının başrolünde yer alacak.

Hollywood'da adını duyurmuş bir oyuncu olarak tanıdığımız, 2006 yılında çektiği ve Uyarlama Senaryo dalında Oscar adaylığı kazandığı Away From Her filmiyle yönetmenlik kariyerine başlayan Sarah Polley, Women Talking'in senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlenecek. Polley, Away From Her sonrası Take This Waltz filmi ve Stories We Tell belgeseliyle de adından söz ettirmişti.

 

2018 yılında çok satanlar listesinde yer alan ve New York Times, NPR gibi birçok yayının yılın en iyi kitapları listelerinde kendine yer bulan Miriam Toews imzalı Women Talking, Bolivya'da izole dinî bir kolonide yaşayan kadınların, komünde yer alan erkeklerin dini kisveler altında cinsel saldırılarda bulunması sonrası kolonideki hayatı sorgulamaya başlamalarını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.