Saoirse Ronan ve Margot Robbie'li Mary Queen of Scots'tan Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

2.645 Gösterim
5 Ekim 2018 12:40
Saoirse Ronan ve Margot Robbie'li Mary Queen of Scots'tan Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

Josie Rourke'un yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Saoirse Ronan ve Margot Robbie'nin yer aldığı İskoçya Kraliçesi Mary (Mary Queen of Scots)'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


İngiltere'nin taht savaşları, ihanetler ve entrikalarla bezeli siyasi tarihi sinema ve televizyonda ilgi çekmeye devam ediyor. Son olarak I,Tonya ve Lady Bird filmlerindeki performanslarıyla Oscar'a aday gösterilen Margot Robbie ve Saoirse Ronan'ın başrollerini paylaştığı Mary Queen of Scots, 16. yüzyılda I. Elizabeth ile Mary Stuart arasındaki taht mücadelesini ve bunun etrafında gelişen olayları konu ediniyor.

House of Cards dizisinin yaratıcısı olan Beau Willimon'ın John Guy'ın Queen of Scots adlı kitabından sinemaya uyarladığı filmde, Robbie ve Ronan'ın yanı sıra Gemma ChanGuy PearceDavid Tennant, Jack Lowden ve Joe Alwyn gibi isimler yer alıyor. 16 yaşında Fransa kraliçesi olan Mary Stuart'ın kocasının ölümünün ardından İskoçya'ya dönerek İngiltere kraliçesi kuzeni Elizabeth ile taht mücadelesine girmesini odağına alan Mary Queen of Scots, 01 Şubat 2019 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.