Saoirse Ronan

Saoirse Ronan

Doğum Tarihi

12 Nisan 1994

Yaş

28


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.12.2021 ₺655.525 22.480
14.02.2020 ₺708.157 29.405
01.02.2019 ₺331.125 18.057
02.03.2018 ₺315.167 20.334
29.04.2016 ₺138.696 9.864
22.05.2015 ₺17.025 1.590
16.05.2014 ₺34.260 3.223
11.04.2014 ₺1.296.523 88.965
29.11.2013 ₺23.260 1.977
29.03.2013 ₺583.872 56.100
24.06.2011 ₺30.342 3.598
10.06.2011 ₺566.191 58.066
26.02.2010 ₺259.737 25.502
24.10.2008 ₺488.256 58.495
06.06.2008 ₺175.278 20.519
26.10.2007 ₺754.442 81.851
19.10.2007 ₺426.786 44.364