Guy Pearce

Guy Pearce

Doğum Tarihi

5 Ekim 1967

Yaş

53


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.03.2020 1.119.123 TL 62.804
01.02.2019 331.125 TL 18.057
21.07.2017 76.459 TL 6.063
12.05.2017 2.640.721 TL 209.266
15.07.2016 209.890 TL 17.196
10.06.2016 85.407 TL 5.580
04.07.2014 88.699 TL 7.690
03.05.2013 8.208.682 TL 716.817
11.01.2013 112.862 TL 8.678
20.07.2012 348.795 TL 35.176
01.06.2012 3.507.584 TL 333.943
27.01.2012 302.989 TL 39.411
02.12.2011 495.830 TL 47.001
18.02.2011 1.913.085 TL 154.705
12.06.2009 112.880 TL 14.607
06.06.2008 175.278 TL 20.519
23.08.2002 585.594 TL 150.297
03.05.2002 526.696 TL 130.644
27.07.2001 302.609 TL 98.458
13.10.2000 35.349 TL 35.604
05.12.1997 - -
16.12.1994 - -