Guy Pearce

Guy Pearce

Doğum Tarihi

5 Ekim 1967

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.03.2020 ₺1.119.123 62.804
01.02.2019 ₺331.125 18.057
21.07.2017 ₺76.459 6.063
12.05.2017 ₺2.640.721 209.266
15.07.2016 ₺209.890 17.196
10.06.2016 ₺85.407 5.580
04.07.2014 ₺88.699 7.690
03.05.2013 ₺8.208.682 716.817
11.01.2013 ₺112.862 8.678
20.07.2012 ₺348.795 35.176
01.06.2012 ₺3.507.584 333.943
27.01.2012 ₺302.989 39.411
02.12.2011 ₺495.830 47.001
18.02.2011 ₺1.913.085 154.705
12.06.2009 ₺112.880 14.607
06.06.2008 ₺175.278 20.519
23.08.2002 ₺585.594 150.297
03.05.2002 ₺526.696 130.644
27.07.2001 ₺302.609 98.458
13.10.2000 ₺35.349 35.604
05.12.1997 - -
16.12.1994 - -