Rooney Mara'nın başrolünde yer aldığı Magdalalı Meryem'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

4.386 Gösterim
30 Kasım 2017 12:25
Rooney Mara'nın başrolünde yer aldığı Magdalalı Meryem'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

Rooney Mara ve Joaquin Phoenix'in başrollerini paylaştığı Mary Magdalene (Magdalalı Meryem)'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


2016 yapımlı Lion filmiyle büyük beğeni toplayan yönetmen Garth Davis'in daha şimdiden birçok tartışmayı peşinde getiren yeni filmi Magdalalı Meryem'de Davis, tarihin en gizemli ve en yanlış anlaşılan figürlerinden birinin özgün ve insancıl portresini kendi izleriyle beyaz perdeye taşıyor. Biyografik özellikler taşıyan film, hikâyesi İncil'e dayanan, yeni bir yaşam tarzı arayışındaki genç bir kadını, yani Meryem'i konu ediniyor. Çağın hiyerarşileri arasında sıkışan Meryem, Nasıralı İsa liderliğindeki yeni bir sosyal harekete katılmak için geleneksel ailesine karşı koyar. Ve kısa bir süre sonra Meryem, kendini yeni bir hareketin içinde yer alarak, Kudüs’e gidecek olan bir yolculuğun merkezinde bulur.

 

Filmde Meryem rolüne, Carol ve The Girl with the Dragon Tattoo filmleriyle Oscar'a aday gösterilmiş Rooney Mara hayat verirken bir diğer başrol olan Nasıralı İsa'yı ise usta oyuncu Joaquin Phoenix canlandırıyor.

Helen Edmundson ve Phillippa Goslett'in kaleminden çıkan Magdalalı Meryem'in kadrosunda Chiwetel Ejiofor, Ariane Labed ve Tahar Rahim gibi isimler de yer alıyor. 04 Mayıs 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek olan filmin yayınlanan Türkçe altyazılı fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.