Robert Downey Jr.'ın ünlü dedektife hayat vermeye devam edeceği Sherlock Holmes 3'ün yönetmen koltuğunda Dexter Fletcher oturacak

3.851 Gösterim
12 Temmuz 2019 11:29
Robert Downey Jr.'ın ünlü dedektife hayat vermeye devam edeceği Sherlock Holmes 3'ün yönetmen koltuğunda Dexter Fletcher oturacak

2009 yılında Guy Ritchie yönetmenliğinde başlayan Sherlock Holmes serisinin uzun süredir merakla beklenen üçüncü filminde yönetmen koltuğunu Dexter Fletcher devralıyor.


Geçtiğimiz aylar içerisinde, uzun yıllardır süregelen Sherlock Holmes sessizliği nihayet bozulmuş; hem serinin başrolü Robert Downey Jr.'dan hem de Warner Bros.'tan Sherlock Holmes 3'ün geleceğinin haberi duyurulmuş ve akabinde filmin vizyon tarihi belli olmuştu. Ancak netleşmeyen bir şey varsa, o da ilk iki filmin yönetmeni Guy Ritchie'nin üçüncü filmle dönüp dönmeyeceğiydi. 2009 yılından bu yana seride ünlü dedektif Sherlock Holmes hayat veren Downey Jr. ve Doktor Watson'ı canlandıran Jude Law'ın rollerine geri döneceği Sherlock Holmes 3'ün yönetmen koltuğunda bu kez usta aktör ve son dönemde başta Bohemian Rhapsody ve Elton John'un hayatının anlatıldığı Rocketman olmak üzere yönetmenliğiyle de dikkat çeken Dexter Fletcher oturacak.

 

Hannibal ve Narcos dizileriyle yakından tanıdığımız Chris Brancato'nun senaryosunu kaleme alacağı Sherlock Holmes 3'te rolüne geri dönmesi beklenen isimlerden biri de Rachel McAdams oluyor. Merakla beklenen Sherlock Holmes 3, 07 Ocak 2020 yılında ülkemizde seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.