Rachel McAdams ve Will Ferrell'lı Netflix filmi Eurovision Şarkı Yarışması: Fire Saga'nın Hikâyesi'nden fragman yayınlandı

3.579 Gösterim
11 Haziran 2020 17:19
Rachel McAdams ve Will Ferrell'lı Netflix filmi Eurovision Şarkı Yarışması: Fire Saga'nın Hikâyesi'nden fragman yayınlandı

Rachel McAdams ile Will Ferrell'ın başrollerinde yer aldığı, kendilerine pek de şans verilmeyen İzlandalı bir müzik grubunun Eurovision macerasını anlatan Eurovision Şarkı Yarışması: Fire Saga'nın Hikâyesi'nden fragman yayınlandı.


David Dobkin'in yönetmenliğini üstlendiği, filmin başrolünü Rachel McAdams ile paylaşan Will Ferrell'ın Andrew Steele ile birlikte senaryosunu kaleme aldığı Eurovision komedisi, dünyanın en büyük müzik yarışması Eurovision'da İzlanda'yı temsil etme şansı yakalayan Lars ve Sigrit'ten oluşan Fire Saga grubunun yarışma macerasını anlatıyor.

 

Dan Stevens, Pierce Brosnan, Natasia Demetriou, Demi Lovato, Jamie Demetriou gibi isimlerin oyuncu kadrosunda ikiliye eşlik ettiği Eurovision Şarkı Yarışması: Fire Saga'nın Hikâyesi (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga), 26 Haziran'dan itibaren Netflix'te olacak. Filmin Türkçe altyazılı fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.