Pierce Brosnan

Pierce Brosnan


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.12.2018 28.795 TL 1.713
20.07.2018 805.297 TL 50.181
08.12.2017 98.260 TL 7.439
28.08.2015 678.486 TL 55.308
24.07.2015 556.174 TL 44.064
19.06.2015 561.309 TL 49.052
12.09.2014 378.068 TL 29.301
24.05.2013 124.161 TL 13.201
23.09.2011 392.562 TL 34.449
30.04.2010 1.105.472 TL 133.434
19.02.2010 855.288 TL 101.179
18.07.2008 880.030 TL 95.271
05.05.2006 97.429 TL 13.684
22.04.2005 431.566 TL 62.222
09.07.2004 447.268 TL 62.209
17.01.2003 2.059.814 TL 429.950
30.11.2001 368.542 TL 92.495
14.01.2000 774.099 TL 395.667
19.11.1999 421.534 TL 212.100
26.12.1997 - -
25.04.1997 - -
11.04.1997 - -
07.02.1997 - -
15.12.1995 - -
18.02.1994 - -
25.09.1992 - -
22.05.1992 - -