Pedro Pascal, The Equalizer 2'nin kötü karakteri olacak

2.529 Gösterim
22 Ağustos 2017 12:00
Pedro Pascal, The Equalizer 2'nin kötü karakteri olacak

Denzel Washington'ın başrolünü canlandırdığı Adalet (The Equalizer)'in devam filminin oyuncu kadrosuna, Game of Thrones ve Narcos dizileriyle adından söz ettiren Pedro Pascal da dahil oldu. 


Hazırlıkları süren The Equalizer 2'nin kadrosuna dahil olan Pedro Pascal filmde kötü karakteri canladıracak. Filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Antoine Fuqua üstleniyor.

 

Denzel Washington ilk filmde eski bir ajan olan Robert McCall karakterini canlandırıyordu. Ünlü oyuncu devam filminde de aynı karakteri canlandıracak. Pedro Pascal'ın canlandıracağı karakterin ayrıntıları ise henüz belli değil. Tahminlere göre Pascal bir çete liderini canlandıracak. 

Denzel Washington'ın son dönem kariyerinde büyük önemi olan filmin yönetmeni Antoine Fuqua, bu yıl içerisinde sadece The Equalizer 2'ye odaklanmayı düşünüyor. 

 

The Equalizer 2'de, ilk filmde oyuncu kadrosunda yer alan David Harbour ve Chloë Grace Moretz de yer alacak. 

 

Ayrıca filmde kötü karakteri canlandıracak olan Pedro Pascal, Game Of Thrones dizisindeki Prens Oberyn karakterini canlandırarak oldukça beğeni toplamış ve ardından Narcos dizisiyle de hayran kitlesini büyütmüştü.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.