Chloe Grace Moretz

Chloe Grace Moretz

Doğum Tarihi

10 Şubat 1997

Yaş

24


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.04.2019 254.030 TL 19.939
09.11.2018 158.724 TL 10.077
09.11.2018 31.737 TL 2.838
13.05.2016 485.132 TL 33.891
04.03.2016 1.148.052 TL 92.492
26.06.2015 279.276 TL 24.631
19.12.2014 71.667 TL 4.762
26.09.2014 1.319.357 TL 105.538
19.09.2014 581.137 TL 49.917
08.11.2013 846.816 TL 79.496
16.08.2013 178.656 TL 16.327
15.06.2012 1.713.004 TL 163.456
09.03.2012 95.242 TL 10.925
02.12.2011 1.383.279 TL 109.250
22.07.2011 167.581 TL 18.786
09.09.2010 372.553 TL 45.986
09.10.2009 506.118 TL 53.382
29.02.2008 873.122 TL 117.928
24.02.2006 320.051 TL 49.501
04.11.2005 835.393 TL 123.489

Diğer Filmleri