Chloe Grace Moretz

Chloe Grace Moretz

Doğum Tarihi

10 Şubat 1997

Yaş

23


Gelecek Filmler

Tom ve Jerry Animasyon, Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Mart 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.04.2019 254.030 19.939
09.11.2018 158.724 10.077
09.11.2018 31.737 2.838
13.05.2016 485.132 33.891
04.03.2016 1.148.052 92.492
26.06.2015 279.276 24.631
19.12.2014 71.667 4.762
26.09.2014 1.319.357 105.538
19.09.2014 581.137 49.917
08.11.2013 846.816 79.496
16.08.2013 178.656 16.327
15.06.2012 1.713.004 163.456
09.03.2012 95.242 10.925
02.12.2011 1.383.279 109.250
22.07.2011 167.581 18.786
09.09.2010 372.553 45.986
09.10.2009 506.118 53.382
29.02.2008 873.122 117.928
24.02.2006 320.051 49.501
04.11.2005 835.393 123.489