Pedro Almodóvar, yeni filmi Madres paralelas'ta bir kez daha Penélope Cruz ile bir araya geliyor

3.426 Gösterim
30 Haziran 2020 15:30
Pedro Almodóvar, yeni filmi Madres paralelas'ta bir kez daha Penélope Cruz ile bir araya geliyor

Pedro Almodóvar, karantina döneminde senaryosunu tamamladığı yeni projesi Madres paralelas'ta birçok kez birlikte çalıştığı ünlü oyuncu Penélope Cruz ile yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor.


2019'da Acı ve Zafer (Dolor y gloria) ile yılın en çok övgü toplayan yapımlarından birine imza atan Pedro Almodóvar, uzun bir süredir tasarı aşamasında olan projesi Madres paralelas'ı salgın sürecinde tamamladı. Usta sinemacı, senaryoyu tamamlamasıyla birlikte filmi gelecek takviminde öne çekti ve şimdiden oyuncu kadrosunu oluşturmaya başladı. Variety'nin haberine göre, Almodóvar'ın sevilen filmleri Annem Hakkında Her Şey (Todo sobre mi madre) ve Dönüş (Volver) filmlerinde yer alan, Acı ve Zafer (Dolor y gloria)'de de kritik bir role hayat veren Penélope Cruz, yönetmenin yeni filminde başrollerinden birini canlandırmaya hazırlanıyor.

 

Aynı günde doğum yapan iki farklı annenin, bebeklerini büyüttükleri hayatlarının paralel hikâyeler olarak anlatılacağı filmin çekimlerine önümüzdeki şubat ayında Madrid'de başlanması bekleniyor. Almodóvar iki hafta içerisinde Tilda Swinton'lı kısa film The Human Voice'u çekmeye hazırlanırken, İngilizce dilinde çekeceği ilk film olarak açıkladığı A Manual for Cleaning Women'ı ise senaryosu üzerinde tekrar çalışmak istediği için bir süreliğine erteledi.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.