Olivia Wilde ve Jon Hamm, Clint Eastwood'un Richard Jewell filminin kadrosuna katıldı

2.472 Gösterim
18 Haziran 2019 14:13
Olivia Wilde ve Jon Hamm, Clint Eastwood'un Richard Jewell filminin kadrosuna katıldı

1996 Atlanta Yaz Olimpiyatları'ndaki bomba saldırısında yanlış bir suçlamayla şüpheli durumuna düşen güvenlik görevlisi Richard Jewell'in alt üst olan hayatının konu edindiği filmi yönetmen koltuğunda Akademi Ödüllü usta isim Clint Eastwood oturuyor.


Amerikalı güvenlik görevlisi Richard Jewell, 1996 yılında gerçekleşen Olimpiyatlar'da büyük bir kahramanlık göstergesi sergilemiş ve binlerce insanın hayatını kurtarmıştı ancak gazetecilerin üzerine çamur atması ve terörist olarak bombalamayla bağlantılı olmasını iddia etmeleriyle Jewell'ın hayatı yokuş aşağı devrilmeye ve itibarından sağlığına kadar her şey alt üst olmaya başlamıştı. Marie Brenner'ın kaleme aldığı makaleden uyarlanacak olan filmde; Richard Jewell olarak seyirci karşısında I, Tonya ve BlacKkKlansman'la yakından tanıdığımız Paul Walter Hauser çıkacak.

 

Jewell'in annesi Bobi Jewell olarak Kathy Bates'i, savunma avukatı olarak ise Sam Rockwell'i göreceğimiz filmin kadrosuna son olarak Olivia Wilde ve Jon Hamm de dahil oldu. Prodüksiyon öncesi sürecinin devam ettiği The Ballad of Richard Jewell'in, 2020 yılında seyirciyle buluşması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.