Ödül sezonunun en çok övgü toplayan filmlerinden biri olan The Banshees of Inisherin'den yeni fragman!

3.575 Gösterim
5 Ekim 2022 14:51
Ödül sezonunun en çok övgü toplayan filmlerinden biri olan The Banshees of Inisherin'den yeni fragman!

Yönetmen Martin McDonagh ile Colin Farrell ve Brendan Gleeson'ın, kült film In Bruges sonrası yeniden bir araya geldikleri The Banshees of Inisherin'den yeni fragman yayınlandı. Oscar töreninde adından söz ettirmesi beklenen film, 3 Şubat 2023'te Türkiye'de gösterime girecek.


2017 yapımı Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) sonrası sessizliğe bürünen Martin McDonagh'ın, kısa sürede bir külte dönüşen 2008 yapımı In Bruges filminde birlikte çalıştığı Colin Farrell ve Brendan Gleeson ile yeniden bir araya geldiği filmi The Banshees of Inisherin'den fragman yayınlandı.

 

The Banshees of Inisherin, 1920'li yılların İrlanda'sında, küçük bir sahil kasabası olan Inisherin'de, Colm'un bir anda ömür boyu dostu olan Pádraic ile arkadaşlığını bitirmesinin gerek iki ahbap gerekse kasaba halkı üzerindeki etkisini McDonagh'a has bir acı mizahla ele alıyor. Farrell ve Gleeson'ın yanı sıra kadrosunda Barry Keoghan ve Kerry Condon'ı da bulunduran filmin, şimdiden Oscar töreninin önemli favorilerinden biri olacağı konuşuluyor. Venedik Film Festivali'nde Martin McDonagh'a En İyi Senaryo, Colin Farrell'a ise En İyi Erkek Oyuncu ödülünü getiren The Banshees of Inisherin, önümüzdeki günlerde Filmekimi'nde gösterilecek. Filmin Türkiye için vizyon tarihi ise 3 Şubat 2023.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.