Brendan Gleeson

Brendan Gleeson

Doğum Bilgisi

29 Mart 1955

Yaş

65


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ayı Paddington 2 24 Kasım 2017
CGV Mars D. 96.436 1.208.009
Gecenin Kanunu 3 Şubat 2017
Warner Bros. Türkiye 20.536 308.500
Assassin's Creed 23 Aralık 2016
TME Films 594.343 7.776.426
Diren: Zamanı Geldi 15 Ocak 2016
Bir Film 15.737 189.323
Denizin Ortasında 1 Ocak 2016
Warner Bros. Türkiye 45.778 681.409
Yarının Sınırında 6 Haziran 2014
Warner Bros. Türkiye 417.164 4.921.059
Geçmişin Sırları 23 Ağustos 2013
Pinema 12.595 157.387
Şirinler 2 1 Ağustos 2013
Warner Bros. Türkiye 1.120.016 11.528.616
Hizmetkar Albert Nobbs 20 Temmuz 2012
Medyavizyon 4.632 60.374
Kuzgun 27 Nisan 2012
UIP Türkiye 46.886 467.924
Düşmanı Korurken 10 Şubat 2012
UIP Türkiye 86.521 935.540
Warner Bros. Türkiye 798.432 7.557.967
Yeşil Bölge 30 Nisan 2010
UIP Türkiye 50.430 491.070
Warner Bros. Türkiye 306.958 3.037.590
Warner Bros. Türkiye 687.224 5.148.927
Warner Bros. Türkiye 764.958 5.061.475
Cennetin Krallığı 6 Mayıs 2005
Özen Film 653.055 4.170.475
Köy 19 Kasım 2004
UIP Türkiye 334.159 2.058.948
Truva 14 Mayıs 2004
Warner Bros. Türkiye 1.692.458 10.000.954
Soğuk Dağ 13 Şubat 2004
UIP Türkiye 307.259 1.952.197
28 Gün Sonra 11 Temmuz 2003
Özen Film 75.329 378.859
Hesaplaşma 4 Temmuz 2003
New Films - -
New York Çeteleri 14 Mart 2003
Warner Bros. Türkiye 275.741 1.476.057
Panama Terzisi 30 Kasım 2001
Warner Bros. Türkiye 92.495 368.542
Yapay Zeka 5 Ekim 2001
Warner Bros. Türkiye 315.940 1.025.176
Kod Adı: General 30 Haziran 2000
Özen Film 3.927 8.028
Görevimiz Tehlike 2 16 Haziran 2000
UIP Türkiye 792.865 1.594.458
Kara Göl 19 Mayıs 2000
Özen Film 103.218 169.597
Turbulance 25 Nisan 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Özgürlüğün Bedeli 28 Şubat 1997
Warner Bros. Türkiye - -