Brendan Gleeson

Brendan Gleeson

Doğum Tarihi

29 Mart 1955

Yaş

67


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.11.2017 ₺1.208.009 96.436
03.02.2017 ₺308.500 20.536
23.12.2016 ₺7.776.426 594.343
15.01.2016 ₺189.323 15.737
01.01.2016 ₺681.409 45.778
06.06.2014 ₺4.921.059 417.164
23.08.2013 ₺157.387 12.595
01.08.2013 ₺11.528.616 1.120.016
20.07.2012 ₺60.374 4.632
27.04.2012 ₺467.924 46.886
10.02.2012 ₺935.540 86.521
17.11.2010 ₺7.557.967 798.432
30.04.2010 ₺491.070 50.430
30.11.2007 ₺3.037.590 306.958
10.08.2007 ₺5.148.927 687.224
18.11.2005 ₺5.061.475 764.958
06.05.2005 ₺4.170.475 653.055
19.11.2004 ₺2.058.948 334.159
14.05.2004 ₺10.000.954 1.692.458
13.02.2004 ₺1.952.197 307.259
11.07.2003 ₺378.859 75.329
04.07.2003 - -
14.03.2003 ₺1.476.057 275.741
30.11.2001 ₺368.542 92.495
05.10.2001 ₺1.025.176 315.940
30.06.2000 ₺8.028 3.927
16.06.2000 ₺1.594.458 792.865
19.05.2000 ₺169.597 103.218
25.04.1997 - -
28.02.1997 - -

Diğer Filmleri