Brendan Gleeson

Brendan Gleeson

Doğum Tarihi

29 Mart 1955

Yaş

66


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.11.2017 1.208.009 TL 96.436
03.02.2017 308.500 TL 20.536
23.12.2016 7.776.426 TL 594.343
15.01.2016 189.323 TL 15.737
01.01.2016 681.409 TL 45.778
06.06.2014 4.921.059 TL 417.164
23.08.2013 157.387 TL 12.595
01.08.2013 11.528.616 TL 1.120.016
20.07.2012 60.374 TL 4.632
27.04.2012 467.924 TL 46.886
10.02.2012 935.540 TL 86.521
17.11.2010 7.557.967 TL 798.432
30.04.2010 491.070 TL 50.430
30.11.2007 3.037.590 TL 306.958
10.08.2007 5.148.927 TL 687.224
18.11.2005 5.061.475 TL 764.958
06.05.2005 4.170.475 TL 653.055
19.11.2004 2.058.948 TL 334.159
14.05.2004 10.000.954 TL 1.692.458
13.02.2004 1.952.197 TL 307.259
11.07.2003 378.859 TL 75.329
04.07.2003 - -
14.03.2003 1.476.057 TL 275.741
30.11.2001 368.542 TL 92.495
05.10.2001 1.025.176 TL 315.940
30.06.2000 8.028 TL 3.927
16.06.2000 1.594.458 TL 792.865
19.05.2000 169.597 TL 103.218
25.04.1997 - -
28.02.1997 - -

Diğer Filmleri