Ocak ayında vizyona girecek yerli filmler

6.793 Gösterim
31 Aralık 2018 12:20
Ocak ayında vizyona girecek yerli filmler

2017 yılının ardından toplam seyircide 70 milyonun yeniden aşıldığı ikinci yıl olan 2018 yılı son buluyor. Ocak ayı vizyon takvimi her ne kadar yabancı filmler açısından hareketlilik gösterse de yerli filmler yılı durgun bir seyirde, 9 yeni yerli filmle açıyor.


04 Ocak 2019

2006 yapımlı korku filmi Araf'ın devamı niteliğindeki Araf 2: Cin Bebek Doğuyor'un yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Biray Dalkıran üstlenirken filmin kadrosunda Emre Kızılırmak, Cevahir Tuna, Kaan Songün ve Reyhan İlhan gibi isimler yer alıyor.

Ali Doğançay ve Cem Sürücün'ün yönetmenliğini yaptığı Bekarlığa Feda, kızının evlenmesini engellemeye çalışan bir babanın hikâyesini konu ediniyor.

11 Ocak 2019

CGV Mars dağıtımıyla vizyona girecek olan komedi filmi Dalavere'nin yönetmen koltuğunda Hasan Göktaş oturuyor.

18 Ocak 2019

Youtube'da çektiği videolarla tanınan Oğuzhan Uğur'un başrolünde olduğu Borç Harç, borç batağından çıkmaya çalışan sözde işgüzar Murat'ın türlü maceralarını anlatırken filmin kadrosunda Burak Topaloğlu, Gökçe Özyol ve Hasan Karakuş gibi isimler yer alıyor.

Bizim Köyün Şarkısı'nın yönetmeni Tuğçe Soysop ve oyuncu ekibinin yeni filmi Can Dostlar, parklarını Kötü Kazım'ın elinden almak için bir araya gelen mahalleli bir grup çocuğun hikâyesini anlatıyor.

Serdar Akar'ın yönetip Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı Çiçero, 2. Dünya Savaşı sırasında Çiçero kod adıyla bilinen casus Elyesa Bazna'nın hikâyesini konu ediniyor. Filmde Beşikçioğlu'na Burcu Biricik, Ertan Saban, Tamer Levent ve Altan Erkekli gibi isimler eşlik ediyor.

25 Ocak 2019

Çocukluğundna beri oyuncu olmak Aslı'nın hayallerine ulaşmak için atıldığı macerayı anlatan Aslı Gibidir'in başrolünde sosyal medyafa taklitleriyle tanınan Aslı İnandık yer alırken filmin yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu üstleniyor.

Ali Bilgin'in yönetmenliğini üstlendiği, Bergüzar Korel ve Engin Akyürek'in başrolleri paylaştığı Bir Aşk İki Hayat, bir karşılaşmayla birbirlerinin hayatına giren Umut ve Deniz'in hikâyesini konu ediniyor.

R. Engin Tutuş ve Erdal Tutuş'un yönetmen koltuğunu paylaştığı korku türündeki Musabbar'ın kadrosunda Mahmut Kemal Sarıaltun, Cemre Cansaatçı ve Reza Mollazade gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.