Tamer Levent

Tamer Levent

Doğum Bilgisi

13 Ekim 1950

Yaş

69


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Çiçero 18 Ocak 2019
CGV Mars D. 936.601 11.018.797
Yol Arkadaşım 2 12 Ekim 2018
CJ Entertainment Turkey 2.343.218 29.847.365
Ahlat Ağacı 1 Haziran 2018
CGV Mars D. 246.766 3.258.117
Misafir 20 Mayıs 2016
PinemArt 754 9.697
Ertuğrul 1890 25 Aralık 2015
CGV Mars D. 451.794 4.654.181
Mısır Adası 2 Ocak 2015
M3 Film 5.136 44.004
Kış Uykusu 13 Haziran 2014
Pinema 304.782 3.577.811
Pinema 83.786 785.606
Su ve Ateş 15 Kasım 2013
UIP Türkiye 1.215.086 11.467.223
Tepenin Ardı 14 Aralık 2012
Tiglon 28.960 236.861