Ocak ayında vizyona girecek yerli filmler

7.265 Gösterim
27 Aralık 2017 17:50
Ocak ayında vizyona girecek yerli filmler

Birçok seyirci rekoruna ev sahipliği yapan 2017 yılı son buluyor. 2018 senesi ise, nicelik olarak görece az fakat gişe anlamında potansiyeli yüksek yerli filmlerle açılıyor.


05 Ocak 2018

Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı, yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü'nün oturduğu Arif v 216, G.O.R.A filmiyle tanıştığımız Arif ve robot 216'nın yeni maceralarını anlatıyor. Uzun bir süre sonra yeniden bir araya gelen Arif ile 216'nın geçmişe yaptıkları yolculukta, Ajda Pekkan, Zeki Müren, Cüneyt Arkın, Sadri Alışık ve Ayhan Işık gibi dönemin ünlü simaları da yer alıyor.

12 Ocak 2018

Ünlü oyuncu Onur Saylak'ın, Hakan Günday'ın romanından uyarladığı ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi Daha, kendini bir anda babasının insan kaçakçılığı suç zincirinde bulan Gaza'nın hikâyesini anlatıyor. Film, Adana ve Malatya gibi ulusal yarışmaların yanı sıra uluslararası festivallerde de gösterilmişti.

1,5 milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Deliha'nın devam filmi, deli dolu Zeliha'nın hikâyesini anlatmayı sürdürüyor. İlk filmde olduğu gibi başrolü üstlenen Gupse Özay, bu kez filmin yönetmen koltuğunda da oturuyor. Deliha 2'de Özay'ın yanı sıra Derya Alabora, Eda Ece ve Hülya Duyar gibi isimler de yer alıyor.

19 Ocak 2018

Kamil Çetin'in yönettiği Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 5 milyonu aşkın takipçisi olan Youtuber Enes Batur'un hikâyesini anlatıyor. Film böylelikle Cumali Ceber: Allah Seni Alsın ve OHA Diyorum ile birlikte, son altı ay içerisinde gösterime girmiş olan üçüncü internet fenomeni filmi olmuş olacak.

İlker Çavga'nın yönettiği Umut Avcıları, Afyon'da yaşayan ve define avcılığı yaparak zengin olma umudu taşıyan dört arkadaşın hikâyesini anlatıyor.

Yönetmenliğini Serkan Acar'ın üstlendiği Rüzgar, 35 yaşındaki Ece ve sevgilisi Alper'in bir türlü evliliğe dönüşemeyen ilişkisine 10 yaşındaki Rüzgar'ın dahil olup her şeyi değiştirmesini konu ediniyor. Filmin başrollerini ise Halil Sezai ile Belçim Bilgin paylaşıyor.

26 Ocak 2018

Güldüy Güldüy Çocuk ekibinin yer aldığı, BKM yapımcılığında çekilen Bizim Köyün Şarkısı, şirin bir kasaba okuluna şehirden yeni bir öğrencinin gelmesiyle gelişen olayları konu ediniyor. Filmin yönetmenliğini ise Tuğçe Soysop üstleniyor.

Ünlü oyuncu Ali Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği Ölümlü Dünya, nesillerdir Haydarpaşa Garı'nda bir lokanta işleten Mermer Ailesi bireylerinin hikâyelerini anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak ve İrem Sak gibi isimler yer alıyor.

 

Ocak ayı tüm vizyon takvimi için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.