Noah Baumbach imzalı White Noise, Venedik Film Festivali'nin açılışını gerçekleştirecek

1.777 Gösterim
26 Temmuz 2022 11:54
Noah Baumbach imzalı White Noise, Venedik Film Festivali'nin açılışını gerçekleştirecek

Noah Baumbach'ın, Don DeLillo'nun ünlü eseri Beyaz Gürültü (White Noise)'den uyarladığı aynı isimli yeni filmi, Venedik Film Festivali'nin açılış filmi olacak. Filmin başrollerini ise Adam Driver ve Greta Gerwig paylaşıyor.


2019 yapımı Marriage Story'den sonra ilk kez kamera arkasına geçen Noah Baumbach, Don DeLillo'nun en ünlü eserlerinden biri olan Beyaz Gürültü (White Noise) uyarlaması ile Venedik Film Festivali'nin açılışını gerçekleştirecek.

 

Kendi kendine oluşturduğu Hitler Çalışmaları alanında ders veren bir profesörün, dördüncü eşi ve çocuklarıyla sürdürdüğü hayatın mistik bir olay sonrası çatırdamaya başlamasıyla gelişen olayları anlatan romanın film uyarlamasında, profesör Jack Gladney'ye Adam Driver, eşi Babbette'ye ise Greta Gerwig hayat veriyor. İkiliye Jodie Turner-Smith, Don Cheadle, Raffey Cassidy, Alessandro Nivola gibi isimleri eşlik ediyor.

 

Baumbach'ın, DeLillo'nun eserinden kendisinin uyarladığı White Noise'un, 31 Ağustos'ta Venedik Film Festivali'nin açılışını gerçekleştirdikten sonra 2022'nin son çeyreğinde Netflix'te yayınlanması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.