Nicolas Cage'in yeni filmi Renfield'den ilk fragman yayınlandı

5.394 Gösterim
6 Ocak 2023 13:00
Nicolas Cage'in yeni filmi Renfield'den ilk fragman yayınlandı

Nicholas Hoult ve Nicolas Cage'in başrolünde yer aldığı Renfield filminin ilk fragmanı yayınlandı. Dracula ve yardımcısı Renfield'ın hikâyesini günümüze taşıyan korku komedi Renfield, 14 Nisan 2023 tarihinde vizyona girecek.


Chris McKay'in yönetmen koltuğuna oturduğu Renfield filminin senaryo ekibinde, Rick & Morty ve Ghosted gibi dizilerin senaristi Ryan Ridley ve The Walking Dead'in yaratıcısı Robert Kirkman yer alıyor. 

 

İlk kez 1931 yılında sinema dünyasına adım atan Dracula filminin ardından, Dracula hikâyesini merkeze alan birçok senaryo beyazperdeye uyarlandı. Renfield filminde ise, Nicolas Cage'in canlandırdığı Dracula’nın sürekli işkence ettiği fakat kendisine sadakatini bir şekilde sürdüren yardımcısı Renfeild rolünü ise Nicholas Hoult üstleniyor. 

 

Efendisinin avını temin etmekle görevlenen Renfield yüzyıllar süren esaretten sonra, kendisini Dracula'nın gölgesi dışında var olan bir hayata adım atmaya hazır hisseder. Ancak bu süreç, sadece karşılıklı bağımlılığa son vermenin çözümünü bulursa mümkün olacaktır.

 

Renfield filminde Nicolas Cage ve Nicholas Hoult'a, Awkwafina, Ben Schwartz, Adrian Martinez gibi isimler eşlik ediyor.

 

14 Nisan 2023 tarihinde vizyona girecek Renfield filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.