Adrian Martinez

Adrian Martinez


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Fokus 20 Mart 2015
Warner Bros. Türkiye 71.773 914.401
Düzenbaz 17 Ocak 2014
Chantier 126.738 1.840.705
Tiglon 95.818 1.268.715
Çifte Soygun 27 Nisan 2012
Pinema 29.716 323.148
Pirana 3D 27 Ağustos 2010
Cinefilm 99.572 1.161.238
Metrodan Kaçış 31 Temmuz 2009
Warner Bros. Türkiye 114.748 1.056.756
Orijinal Cinayet(ler) 26 Eylül 2008
35 Milim 174.649 1.734.617
Şeytan Duymadan Önce 15 Şubat 2008
Bir Film 8.093 63.587
Çevirmen 22 Nisan 2005
UIP Türkiye 208.467 1.516.371
New Films - -