Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (8-14 Kasım)

7.761 Gösterim
17 Kasım 2021 15:22
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (8-14 Kasım)

Netflix, yapımların izlenme sürelerine dayanarak hazırlanan listeleri haftalık olarak duyurmaya başladı. Buna göre, geçtiğimiz hafta boyunca Netflix Türkiye'de Kulüp ve Red Notice, sırasıyla dizi ve film kategorilerinin zirvesinde yer aldı.


Netflix, platformda yer alan yapımların izlenme oranlarını daha şeffaf bir şekilde ayrıntılarıyla ülkeler bazında açıklamaya başladı. Haftalık şekilde paylaşılacak veriler, salı günleri Netflix Top 10 sitesi üzerinden yayınlanacak.

Yapılan açıklamayla beraber ilk olarak 8-14 Kasım haftasındaki izlenme sürelerine göre hazırlanan listeler paylaşıldı. Buna göre, Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde yerli dizi Kulüp listenin bir numarasında yer alırken, League of Legends dizisi Arcane ikinci sırada, 9 haftadır Top 10'da yer alan Squid Game üçüncü sırada yer aldı. Narcos: Mexico, 3. sezonuyla globalde yakaladığı başarının gerisinde kalsa da beşinci sırada kendisine yer buldu. You dizisinin üçüncü sezonuyla dördüncü sırada yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde; platformun yayınlandığı gün itibarıyla en çok izlenen filmi olan Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'lu Red Notice zirveye otururken, onu Army of the Dead'in öncesini anlatan Army of Thieves, romantik komedi filmi olan Love Hard ve bir intikam hikâyesi anlatan The Harder They Fall gibi yapımlar takip etti. Doctor Sleep, Transformers: The Last Knight, Escape Room gibi filmlerin de yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.