Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (4-10 Nisan)

2.650 Gösterim
13 Nisan 2022 15:24
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (4-10 Nisan)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (4-10 Nisan) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi Uysallar olurken, film kategorisinde ise Captain Phillips zirvede yer aldı.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 4-10 Nisan haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, bir önceki haftada olduğu gibi Hakan Günday'ın kaleme alıp Onur Saylak'ın yönettiği Uysallar (Wild Abandon) olurken, onu 17 günde 560 milyon saat izlenerek, Netflix'teki yapımların ilk 28 gündeki performanslarının baz alındığı en popüler diziler (İngilizce) listesinde üçüncülüğe yerleşen Bridgerton'ın 2. sezonu takip etti. Üç haftadır yayında olan 2. sezonun rüzgârıyla Bridgerton'ın ilk sezonu da hem globalde hem Türkiye'de haftanın en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başardı. Haftanın son üç gününde yayında olmasına karşın 51 milyon saat izlenerek dili İngilizce olmayan diziler kategorisinde platformun lideri olan İspanyol gençlik gerilim dizisi Elite'in 5. sezonu, Netflix Türkiye listesinde üçüncü basamakta yer aldı. İlk sezonları 8 haftadır listede yer alan Kardeş Payı ve Kaçak Gelinler'in ikişer sezonla girdiği "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" ile "En Popüler Diziler (İngilizce)" listelerinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde ise, başrolünde Tom Hanks'in yer aldığı ve 2009 yılında Somalili korsanlar tarafından gemisi kaçırılan kaptan Richard Phillips'in A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea adlı kitabında anlattığı gerçek olaylara dayanan Captain Phillips (Kaptan Phillips) zirvede yer aldı. Onu, son iki haftada ilk sırada yer alan ve platformda dili İngilizce olmayan filmler arasında en çok izlenen sekizinci yapım olan Sen Yaşamaya Bak (In Good Hands) takip etti. 27 milyon saat izlenmeyele globalde en çok izlenen film olan ve başrollerini Joey King ile Kyle Allen'ın oynadığı romantik bilim kurgu filmi The In Between (Arada Bir Yerde) listedeki ilk haftasında kendisine üçüncü basamakta yer buldu. 24 milyon saat izlenmeyle globalde en çok izlenen ikinci film olan Polonya yapımı Furioza (Öfke Çemberi), Denzel Washington ve John Travolta'lı kadrosuyla The Taking of Pelham 123 (Metrodan Kaçış) ve 2018 yılı yapımı aksiyon filmi How It Ends'in ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.