John Travolta

John Travolta


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.07.2012 546.791 TL 53.924
25.06.2010 602.901 TL 63.060
09.04.2010 445.652 TL 43.576
31.07.2009 1.056.756 TL 114.748
18.07.2008 121.572 TL 14.417
18.01.2008 205.623 TL 20.356
27.04.2007 310.674 TL 36.988
15.04.2005 534.857 TL 79.083
18.02.2005 193.743 TL 28.225
24.09.2004 - -
14.11.2003 412.575 TL 67.438
15.03.2002 296.389 TL 78.223
07.09.2001 1.513.846 TL 483.683
17.12.1999 425.741 TL 219.960
03.09.1999 116.891 TL 63.821
25.09.1998 50.188 TL 40.875
14.08.1998 55.582 TL 61.070
24.07.1998 77.295 TL 88.928
29.05.1998 14.296 TL 17.450
12.12.1997 - -
21.11.1997 249.146 TL 457.480
21.03.1997 - -
22.11.1996 - -
22.03.1996 - -
23.02.1996 19.722 TL 116.486
14.04.1995 - -
22.04.1994 - -
10.05.1991 - -
08.06.1990 - -