John Travolta

John Travolta


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Vahşiler (2012) 13 Temmuz 2012
UIP 53.924 546.791
Paris'ten Sevgilerle 25 Haziran 2010
UIP 63.060 602.901
İki Babalık 9 Nisan 2010
UIP 43.576 445.652
Metrodan Kaçış 31 Temmuz 2009
Warner Bros. 114.748 1.056.756
Yalnız Kalpler 18 Temmuz 2008
35 Milim 14.417 121.572
Hairspray 18 Ocak 2008
Medyavizyon 20.356 205.623
Çılgın Motorcular 27 Nisan 2007
UIP 36.988 310.674
Sakin Ol 15 Nisan 2005
Özen Film 79.083 534.857
Ekip 49 18 Şubat 2005
UIP 28.225 193.743
İnfazcı 24 Eylül 2004
Avşar Film - -
Kuraldışı 14 Kasım 2003
Özen Film 67.438 412.575
Yakın Tehdit (2002) 15 Mart 2002
Özen Film 78.223 296.389
Warner Bros. 483.683 1.513.846
Generalin Kızı 17 Aralık 1999
UIP 219.960 425.741
Dava 3 Eylül 1999
UIP 63.821 116.891
Kirli Yarış 25 Eylül 1998
Warner Bros. 40.875 50.188
Grease 14 Ağustos 1998
UIP 61.070 55.582
Çılgın Şehir 24 Temmuz 1998
Warner Bros. 88.928 77.295
Beyaz Öfke 29 Mayıs 1998
A Film 17.450 14.296
O Çok Sevimli 12 Aralık 1997
Warner Bros. - -
Yüzyüze 21 Kasım 1997
UIP 457.480 249.146
Michael 21 Mart 1997
UIP - -
Mucize 22 Kasım 1996
UIP - -
Tut Şu Bücürü 22 Mart 1996
UIP - -
Kırık Ok 23 Şubat 1996
Özen Film 116.486 19.722
Ucuz Roman 14 Nisan 1995
Film Pop - -
Bak Şimdi Konuşana 22 Nisan 1994
Warner Bros. - -
Bak Bu da Konuşuyor 10 Mayıs 1991
Warner Bros. - -
Bak Şu Konuşana 8 Haziran 1990
Warner Bros. - -