John Travolta

John Travolta


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.07.2012 ₺546.791 53.924
25.06.2010 ₺602.901 63.060
09.04.2010 ₺445.652 43.576
31.07.2009 ₺1.056.756 114.748
18.07.2008 ₺121.572 14.417
18.01.2008 ₺205.623 20.356
27.04.2007 ₺310.674 36.988
15.04.2005 ₺534.857 79.083
18.02.2005 ₺193.743 28.225
24.09.2004 - -
14.11.2003 ₺412.575 67.438
15.03.2002 ₺296.389 78.223
07.09.2001 ₺1.513.846 483.683
17.12.1999 ₺425.741 219.960
03.09.1999 ₺116.891 63.821
25.09.1998 ₺50.188 40.875
14.08.1998 ₺55.582 61.070
24.07.1998 ₺77.295 88.928
29.05.1998 ₺14.296 17.450
12.12.1997 - -
21.11.1997 ₺249.146 457.480
21.03.1997 - -
22.11.1996 - -
22.03.1996 - -
23.02.1996 ₺19.722 116.486
14.04.1995 - -
22.04.1994 - -
10.05.1991 - -
08.06.1990 - -