Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (18-24 Nisan)

3.016 Gösterim
27 Nisan 2022 15:34
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (18-24 Nisan)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (18-24 Nisan) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi Yakamoz S-245, en çok izlenen film ise Seni Bulacam Oğlum! oldu. Yakamoz S-245, globalde 22 milyon saat izlenerek dili İngilizce olmayan diziler listesinde 3. sırada yer aldı.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 18-24 Nisan haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde, 35 farklı ülkenin Top 10 listesine girmeyi başaran Yakamoz S-245 zirvenin yeni sahibi oldu. 75 milyon saat izlenmeyle globalde haftanın en çok izlenen dizisi olan Anatomy of a Scandal, Netflix Türkiye listesinde kendisine ikinci sırada yer bulabilirken, listedeki dördüncü haftasında Uysallar (Wild Abandon) bir basamak gerileyerek üçüncü oldu. Dili İngilizce olmayan diziler listesinde ilk sırada yer alan Kolombiya yapımı The Marked Heart (Pálpito), aynı isimli romandan uyarlanan dönem dizisi Heirs to the Land (Toprağın Vârisleri/Los herederos de la tierra), hayvanlar âleminin iki dedektifi Sam ve Kit'in maceralarını anlatan çizgi dizi The Creature Cases (Gizemli Vakalar) ve başrollerinde Ahn Hyo-seop, Kim Se-jeong, Kim Min-gue, Seol In-a gibi isimlerin yer aldığı Kore dizisi Business Proposal'ın ilk kez girdiği "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde ise, kadrosunda Gökhan Yıkılkan, Ali Sürmeli, Gürkan Uygun, Fulden Akyürek ve Zihni Göktay gibi oyuncuları bulunduran 2021 yılı yapımı Seni Bulacam Oğlum! ilk sırada yer alırken, onu 15 milyon saat izlenmeyle globalin lideri olan Choose or Die (Yaşamak İçin Oyna) takip etti. Kraliyet ailesinin Noel tatilinde olan Prenses Diana'nın, evliliğini bitirme kararını aldığı hafta sonuna odaklan Kristen Stewart'lı Spencer filmi kendisine üçüncü sırada yer buldu. Dördüncü ve dokuzuncu sıralardaki 4N1K Düğün ve Sen Yaşamaya Bak (In Good Hands) Top 10 listesinde yer almaya devam ederken, II. Mehmet'in Eflak Voyvodası Vlad Tepeş'in zulümlerine bir son vermek için gönderdiği Deliler Birliği'nin hikâyesini anlatan Deliler Fatih'in Fermanı (Vlad the Impaler) listeye girmeyi başaran bir başka yerli yapım oldu. "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.