Gürkan Uygun

Gürkan Uygun

Doğum Tarihi

27 Mayıs 1974

Yaş

48


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.11.2021 ₺831.270 40.063
22.11.2019 ₺31.745.617 1.880.959
13.01.2017 ₺4.282.548 372.557
06.05.2016 ₺875.357 88.315
01.04.2016 ₺1.658.433 163.088
01.04.2016 ₺1.606.781 149.010
05.02.2016 ₺2.941.021 265.707
15.01.2016 ₺6.900.208 620.380
09.01.2015 ₺16.883.440 1.576.979
05.12.2014 ₺17.213.319 1.666.330
29.10.2014 ₺18.819.582 1.720.895
29.11.2013 ₺4.976.745 500.835
15.03.2013 ₺5.372.309 670.925
28.01.2011 ₺17.293.396 2.028.057
03.02.2006 ₺27.434.893 4.256.567
05.05.2000 ₺110.843 60.267