Gürkan Uygun

Gürkan Uygun

Doğum Bilgisi

27 Mayıs 1974

Yaş

46


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CGV Mars D. 1.876.674 31.696.451
Hep Yek 2 13 Ocak 2017
TME Films 372.557 4.282.548
CGV Mars D. 88.315 875.357
Pinema 163.088 1.658.433
Deliormanlı 1 Nisan 2016
CGV Mars D. 149.010 1.606.781
Hep Yek 5 Şubat 2016
Pinema 265.707 2.941.021
CGV Mars D. 620.380 6.900.208
Bana Masal Anlatma 9 Ocak 2015
UIP 1.576.979 16.883.440
CGV Mars D. 1.666.330 17.213.319
Unutursam Fısılda 29 Ekim 2014
CGV Mars D. 1.720.895 18.819.582
Tamam mıyız? 29 Kasım 2013
UIP 500.835 4.976.745
Warner Bros. 670.925 5.372.309
Özen Film 2.028.057 17.293.396
Kurtlar Vadisi: Irak 3 Şubat 2006
KenDa 4.256.567 27.434.893
Fasulye 5 Mayıs 2000
Özen Film 60.267 110.843