Gürkan Uygun

Gürkan Uygun

Doğum Tarihi

27 Mayıs 1974

Yaş

46


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.11.2019 31.744.207 TL 1.880.912
13.01.2017 4.282.548 TL 372.557
06.05.2016 875.357 TL 88.315
01.04.2016 1.658.433 TL 163.088
01.04.2016 1.606.781 TL 149.010
05.02.2016 2.941.021 TL 265.707
15.01.2016 6.900.208 TL 620.380
09.01.2015 16.883.440 TL 1.576.979
05.12.2014 17.213.319 TL 1.666.330
29.10.2014 18.819.582 TL 1.720.895
29.11.2013 4.976.745 TL 500.835
15.03.2013 5.372.309 TL 670.925
28.01.2011 17.293.396 TL 2.028.057
03.02.2006 27.434.893 TL 4.256.567
05.05.2000 110.843 TL 60.267