Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (15-21 Kasım)

5.300 Gösterim
24 Kasım 2021 14:02
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (15-21 Kasım)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (15-21 Kasım) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de, dizi kategorisinde Hellbound, film kategorisinde ise Beni Çok Sev en büyük çıkışı yapan yapımlar oldu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre; 15-21 Kasım haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, bir önceki haftanın da zirvesinde yer alan Kulüp oldu. Kulüp dizisini hafta sonu final yapan ve hemen 2. sezon için onay alan Arcane takip etti. 3 haftadır Top 10 listesinde yer bulan bu iki diziyi, 10 haftadır listeden inmeyen Squid Game izledi. Haftanın son günlerinde yayınlanmaya başlamasına rağmen Hellbound, listeye hızlı bir giriş yaparak 4. sırada yer aldı. Büyük şehirden gelip küçük bir kasabada muayenehane açan bir diş hekiminin, kendisinin tam zıttı bir adamla tanışmasıyla yaşananları anlatan romantik Kore dizisi Hometown Cha-Cha-Cha'nın 8. sırada yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde; Red Notice zirvedeki yerini korurken, ikinci sırada kadrosunda Sarp Akkaya, Songül Öden, Ercan Kesal, Ushan Çakır, Füsun Demirel gibi isimlerin yer aldığı Beni Çok Sev (Love Me Instead) yer aldı. Globalde de başarı yakalayarak dili İngilizce olmayan filmler listesinde 6. sırada yer alan Beni Çok Sev'i,  Dwayne Johnson ve Kevin Hart'lı Central Intelligence ve karısının ölümünden sonra konuşabildiği hayvan dostlarıyla inzivaya çekilen veteriner Dr. John Dolittle'ın maceralarını anlatan Dolittle izledi. One Day, The Croods, Motherless Brooklyn gibi yapımların ilk kez giriş yaparak yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.