Ercan Kesal

Ercan Kesal

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1959

Yaş

61


Gelecek Filmler

Nasipse Adayız Dram, Komedi, Politik

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

16 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Eksi Bir 3 Mayıs 2019
Kurmaca Film 611 8.571
Paranın Kokusu 7 Aralık 2018
Bir Film 458 5.350
Yol Kenarı 25 Mayıs 2018
Kurmaca Film 6.322 49.830
Kelebekler 30 Mart 2018
Chantier 134.682 1.998.152
Anons 29 Aralık 2017
Bir Film 15.759 155.225
Bulantı 2 Ekim 2015
Bir Film 21.056 228.428
SETEM Akademi 57 288
Ben O Değilim 26 Eylül 2014
M3 Film 3.682 41.734
Yozgat Blues 6 Aralık 2013
M3 Film 23.179 185.770
Küf 22 Kasım 2013
Chantier 439 4.918
Hükümet Kadın 2 8 Kasım 2013
UIP 1.530.071 14.536.066
M3 Film - -
Hükümet Kadın 1 Şubat 2013
UIP 1.401.665 12.999.529
Bir Zamanlar Anadolu'da 23 Eylül 2011
Tiglon 161.181 1.599.541
Vavien 18 Aralık 2009
UIP 131.421 1.288.732
Üç Maymun 24 Ekim 2008
UIP 127.668 1.173.753
Uzak 20 Aralık 2002
Özen Film 63.845 259.198